Cautare

58057 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (7.22 secunde)
Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare. Meciul echipei Steaua cu Gloria Bistrita, desfasurata chiar la Bistrita, a fost scuza perfecta invocata de Becali pentru a absenta de la evenimentul din Cogealac.
Cu Ilie Stan pe banca tehnica, ros-albastrii au revenit in lupta pentru titlu, formatia bucuresteana reusind de asemenea calificarea in "16-imile" Europa League. ... "E o mutare surprinzatoare. Mi-a dat telefon Gigi Becali ca a reziliat contractul cu Ilie si m-a intrebat daca sunt de acord sa preiau Steaua.
Becali se inchina de azi in fata lui Reghecampf! Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
Nu stiu cat s-or fi scremut sa aleaga aceste date, dar de dat in bara au dat-o rau de tot.
RCA-ul cuprinde, din acest an, si asigurarea Carte Verde - necesara la calatoria prin UE. ... Polita obligatorie de raspundere civila auto este, din acest an, mai scumpa si cuprinde si asigurarea Carte Verde - necesara celor care calatoresc in UE.
Le-am cantat Ale ale ale, la revedere cainilor!" REACTIA lui Gigi Becali dupa Dinamo 0-2 Steaua "Niciodata nu am vazut un meci atat de lejer.
Invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a vorbit despre disputa dintre FCSB si CSA Steaua si a oferit detalii nestiute despre modul in care Gigi Becali a preluat echipa Armatei, in 2003.
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Asa cum era de asteptat, intr-un final la Steaua a incoltit serios si samanta de scandal, declaratiile lui Becali cu privire la antrenor si pretentiile de a face echipa fiind, in acest context, aproape "normale".
PNG-CD, partidul condus de Gigi Becali, a organizat ieri o reuniune cu tema "Interesul national si interesul european", actiune la care au participat si cateva nume cunoscute ale societatii romanesti, precum Dan Berindei, Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu.
O biblioteca e o investitie de spatiu care nu merita, odata cu lansarea ebook-urilor", spune el. Mai mult, glumind putin, cu un ebook reader "poti tine intr-o singura mana o carte de 1.000 de pagini".
Becali a fost IMPRESIONAT! ... Dialog fabulos intre Becali si Reghecampf Reghecampf se intelege perfect cu patronul Becali! ... Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
Actiunea in forta a procurorilor DNA pune mari probleme pentru campania electorala aflata in derulare.
Gigi Becali este extrem de incantat de noul "principal din acte", cu toate ca tot Pintilii va conduce echipa.
Gigi Becali are o vara fierbinte, in care vedeta Dica a plecat, alti jucatori vor sa plece, iar unii sunt dati afara. ... Inca o dovada ca e greu pentru multa lume sa lucreze cu latifundiarul din Pipera, "Cobra" alaturandu-se victimelor celebre, precum Gica Hagi sau Victor Piturca.
Moshe & Mordechai, un blog politic cu "poezie" "Moshe & Mordechai" a luat doi ani la rand premiul pentru "Cel mai bun site politic", la roblogfest. O merituoasa distinctie, pentru forta si expresivitatea scriiturii lui Daniel Octavian Bejan. ... E o poveste!
google-analytics.com